28 Ekim 2009 Çarşamba

Önce Alt Yapıyı Kurun
İyi bir iç çamaşırı mucize yaratabilir. Vücudu sarar, toparlar, ince gösterir, kaldırır, büyütür. Doğru iç çamaşırını seçmek için vücut tipini iyi tanımak, gelinlik modelini göz önünde bulundurmak gerekir. Sırttan bağlamalı gibi teni gösteren gelinliklerin altına ince ve minimal çamaşır giyilmelidir. Derin bir göğüs dekolteniz varsa, kendinden yapışkanlı kaldırma özelliği olan sutyenleri deneyin. Aynı şekilde sırt dekoltesi olan bir gelinliğiniz varsa, askıların görünmemesi için bu tarz sutyenleri kullanın. Küçük göğüslüler dolgulu sutyenleri deneyebilir.

Vücut Şekillendirici İç Giyim
1800’lerden beri var olan bu iç giyim tarzı, yeni kumaş teknolojileri sayesinde çok daha esnek ve rahat. Gelinler de spandex gibi vücudu saran ince sentetik kumaşlar, farklı şekillerde dikişsiz korse ve badiler, korseli külotlu çoraplar gibi iç giyim ürünleri kullanarak hayallerindeki görünüme kavuşabilir.

Gelin Külotları
Bazı gelinler gövdeyi, göğüsleri ve kalçayı kapatan tek parça iç çamaşırını tercih ederler. Bunun avantajı gövdeyi kusursuz göstermesidir. Ancak kalın kumaşlar için çok gerekli olduğunu söyleyemeyeceğiz.Tek parça çamaşır kullanmayacaksanız, o zaman doğru sutyen ve külotu bulmanız gerekir. Unutmayın ki, ne tarz iç çamaşırı seçerseniz seçin, rahatlığı ön planda tutun. Fırfırlı, dantelli modelleri balayına ya da düğün gecesine saklayın. Vücuda oturan bir gelinliğin içinden iç çamaşırı izleri görülebilir. Böyle durumlarda g-stringler, tangalar devreye girer.

Hiç yorum yok: